ແມ່ນຈ່າຍໃຫ້ຜູ້ຊາຍຫຼືແມ່ຍິງບໍານານໃນກໍລະນີເຫຼົ່ານັ້ນ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ວິທີການສໍາລັບ . ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ນີ້ແມ່ນການວາງແຜນໂດຍລັດຖະບານທີ່ກ່ຽວຂ້ອງ. Usda ຄວາມປອດໄພຂອງອາຫານແລະການກວດກາ. ການບໍລິການ: ຄໍາແນະນໍາທີ່ສໍາຄັນເພື່ອພິຈາລະນາປະກາດໃນເດືອນສິງຫາ, ຄວາມປອດໄພຂອງອາຫານຫມາຍເຖິງວິທະຍາສາດ. ລະບຽບວິໄນທີ່ອະທິບາຍເຖິງການຈັດການ, ການເກັບຮັກສາ ແລະການຜະລິດອາຫານຜ່ານການອະນຸລັກ. ເພື່ອຊ່ວຍເພີ່ມຂຶ້ນ. ປະສິດທິພາບຂອງການປ້ອງກັນພະຍາດທີ່ເກີດຈາກອາຫານ. ປະຕິບັດຕາມຫຼີກເວັ້ນການຄວາມສ່ຽງມັນປະກອບມີຫຼາຍຂັ້ນຕອນທີ່ຈະຕ້ອງເປັນ . ປະຕິບັ ຊື້ເລກໂທລະສັບມືຖືນໍາ ດຕາມເພື່ອຫຼີກເວັ້ນຄວາມສ່ຽງທີ່ສາມາດຮ້າຍແຮງຕໍ່ສຸຂະພາບ. ອາຄານຄວາມປອດໄພດ້ານອາຫານຂອງ usda. ຜູ້ກວດກາ perth ຮັບປະກັນວ່າຊີ້ນພາຍໃນປະເທດ, ໄຂ່ປຸງແຕ່ງ, ແລະສັດປີກແມ່ນດີ, ປອດໄພ, ແລະຖືກຕ້ອງ. ປ້າຍກຳກັບ. ຄໍາແນະນໍາງ່າຍໆກ່ຽວກັບການບໍລິການກວດກາຄວາມປອດໄພຂອງອາຫານ usda: ມີຄວາມລັບຫຼາຍຢ່າງທີ່ . ຊ່ວຍໃຫ້ທຸກຄົນແຕ່ງກິນໄດ້ດີ ແລະກິນອາຫານທີ່ປຸງແຕ່ງດີ. ກະລຸນາໃຊ້ເຄື່ອງໃຊ້ ແລະອຸປະກອນທີ່ສະອາດເມື່ອ .
ເຄີຍກັບດິບໃຫ້ບໍລິການອາຫານ. ຢ່າໃຊ້ພາຊະນະທີ່ບັນຈຸຊີ້ນດິບ, ສັດປີກ, ຫຼື . ອາຫານທະເລເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າພວກມັນຖືກລ້າງອອກຢ່າງລະອຽດໃນນ້ໍາຮ້ອນ. ເມື່ອໂຖປັດສະວະຫວ່າງເປົ່າ, . ແທນທີ່ບັນຈຸອາຫານໃຫມ່ແລະຖິ້ມຖັງຕົ້ນສະບັບ. ເວລາຂັບລົດ, ອາຫານຕ້ອງ. ຕ້ອງໄດ້ຮັບການຈັດການຢ່າງຖືກຕ້ອງເພື່ອບໍ່ໃຫ້ມັນເສື່ອມເສຍແລະເຊື້ອພະຍາດທີ່ເຮັດໃຫ້ເກີດພະຍາດ. ບໍ່ປາກົດ. ອາຫານທີ່ປຸງແຕ່ງແລ້ວແມ່ນແຜ່ຢູ່ໃນຖັງຕື້ນແລະເຢັນກ່ອນທີ່ຈະຮັບໃຊ້.
|